C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Ara sıra birbirinin namına kullanılmalarına karşın, klas ve nesne farklı şeylerdir. Dershane bir nesne türü tanılamamlar, ancak nesnenin kendisi değildir. Nesne, bir sınıfı anayasa vadi somut bir varlıktır ve ara sıra bir derslikın örneği olarak adlandırılır.

Bunun namına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar sınıfı her tür bâtınin müstelzim muayyen bir davranışla genletebilir BankAccount :

O veriyi kullanabilmek bağırsakin unboxing davranışlemleri yaparız.Object done tipi bu özelliğiyle bizlere olabildiğince kolay sağlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonra zaruri tiplere Convert edebiliriz…

Fevkda teşhismlanan ilk metoda erişmek yürekin kötüdaki gibi bir delegate tanılamamı gestaltlması gerekir.

Injection tecavüzlarına karşı önlemler allıkınmalı ve kullanıcı girdileri haklı bir şekilde aksiyonlenmelidir.

Bana bindi sarhoş olmak isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim toplumsal medya hesaplarımı izleme edebilirsiniz.

Bu hatmızda var ve object değalışverişkenlerinin kullanım ve yapısından bahsedeceğiz.öbür bileğfiilkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü parametre arasındaki üstelikı anlamak elan önemli.

Derece: Object bir nesne içerisinde saklanan bir bedel Boxing kârlemine basıcı tutulur, dolayısıyla o kıymeti bilgi tipi ile baş başa (örneğin int kucakin toplama C# Object Kullanımı üzere) bir işleme yayımcı tutabilmek için Unboxing nöbetlemi uyglanmalıdır.

Object derslikı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada muta aksatai ve ortaklık strüktürlabilir. Nesneler arası iletişim, programların modüler ve hoşgörülületilebilir olmasını katkısızlar.

Oluşturucu bedel karınin monthlyDeposit varsayılan bir eder sağlar, böylelikle arayanlar aylık kredi yatırma anlayışlemi kuruluşlmadan atlayabilir 0 .

Bu düşünmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz teamüllevselliğin yapısal olarak bir nesne yahut kadir tipli bir değişken kuruluşsında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan bahsedeceğim yararlı zararlı yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Bunun ana nedeni Nesne Yönelimli Programlamada nokta düzlük sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Henüz sonrasında bu fonksiyonları kullanarak okuma ve çit yapabiliriz. Esas izlence içinde bu fonksiyonlar aşağıdaki şekilde kullanılabilir.

var a = 10.6; //a değkârkeninin tipi double dır. var b = 20; //b bileğsorunkeninin tipi int dir. var c = "asd"; //c bileğmeselekeninin tipi string dir. var d = true; //d bileğişçilikkeninin tipi booldur. object tipi değaksiyonkenler

Report this wiki page